Farah Hanie Fadzil.
I never wanna act my age. what's my age again?
X X X
{ older posts / newer posts }

16 December 2010
3:24 AM



1.Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D

2.make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .

3.buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .

4.bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .

5.kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.

6.tag 3orang blogger ok :)


7.3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha

8.update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 500 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)

ha, tu je syarat-syaratnye hana ? ye . tu je . kang bagi banyak2 terkencing korang kang.
haha . hadiah kitorang dah fikir and memang lumayan . kitorang tak nak bagitau sebab
nanti tak suprise la kan . haha . so hadiah MISTERI ok . seminggu sebelum kontest ni
tamat kitorang akan bagi klu-klu dia . hee . tarikh tamat kontest ni , hmmmmm .
TARIKH TAMAT : 1FEBRUARY2011 . kalau kitorang nak cepatkan nanti kitorang
bagitau ok . ha, apa lagi , join la! haha :D
dari hana (:
tag kepada 3 orang (:
>sephia<
>mawar merah<
>amad<


siap2, join la amai2 auww (:

Labels: