Farah Hanie Fadzil.
I never wanna act my age. what's my age again?
X X X
{ older posts / newer posts }

26 February 2011
9:42 AM

rawrr !
malam2 nieyh mood dah tak elok -.-
geram betul la

*geram kat sapa ni kak cik?

hah,mai nak cita bagi
tiap pagi,sekolah farah ada assembly dulu
pergi la jalan terkedek-kedek ke tapak perhimpunan
then beratur masuk ke barisan kelas masing2
sambil dok dengar cikgu2 bagi speech
farah ni bukan buleh dok diam
beralih la kanan,kiri,belakang

http://www.emocutez.com

then terpandang ke seorang makhluk Allah yang bernama perempuan ni
farah tengok dia,sekali pandang senyum la kat dia
dia boleh usya farah serupa nampak farah nieyh macam
CHICKEN CHOP -.-

http://www.emocutez.com

okay,farah still tak marah part tu
i just have to ignore it

http://www.emocutez.com

sebab farah ni bukan jenis cepat terasa
selepas selesai assembly
kutip beg kat kantin ,pebaik tudung jap
pastu tunggu kawan farah yang prefect tu
sembang la dulu dengan kawan farah
out of the blue, pompuan comel tu datang
then tanya kat kawan yang farah dok sembang tu

comel = pompuan tu
miss S = kawan yang dok sembang dengan farah

comel : wei,jom naik kelas
miss S : tak mau lagi,satgi la
comel : asal? ang nak naik dengan dia ka? (sambil mata tgk kt farah)
miss S : errr, a'a,aku nak naik dengan dia (sambil bagi isyarat mata kat farah suruh angguk)
farah : a'a,kami nak naik dengan dia -.-

then ,si comel tu terus belah dengan muka masam macam lemon !

OKAY GIRL ! WHAT UR PROBLEMS WITH ME HAH??
TAK PUAS HATI FACE TO FACE LA !
TAK PAYAH NAK BUAT MUKA DEKAT AKU !

http://www.emocutez.com

grrr!
sabar je la
kalau diikutkan memang dah lama makan ikut tiub pompuan tu
so,farah tak nak ada problems dengan sapa2
especially, U GIRL !
please,i begging u,
DONT YOU EVER, EVER, TRY TO HAVE PROBLEMS WITH ME (:

Labels: