Farah Hanie Fadzil.
I never wanna act my age. what's my age again?
X X X
{ older posts / newer posts }

21 February 2011
12:19 AM

sudah sekian lama beta tak bercerita
disebabkan kontest+homework -.-
banyak sungguh kerja tahun nieyh

*WUTEVA LA FARAH ! SPA NAK AMIK TOW ?!

okay2,back to the main point

"SAYA ADMIRE DIA"



paham dak? dok kowt :P

actually statement di atas berkaitan dengan
seorang boy yang farah minat,hehe

GALAK NGAT AIH !
*biar la,kmi da cukup umur, umur kami da 17,bley kawin da (:



takpa2,takmau gado xmau gado
actually boy yang farah minat nieyh dah lama farah kawan dengan dia
since ******* school lagi
*terpaksa dibintangkan sebab nanti kalau dia baca kantoi la :P

farah menyesal dulu sebab reject dia waktu form 3, i guess -.-
sekarang,bila farah tanya dia balik
answer dia

"AKU DAH ANGGAP ANG KAWAN BAIK AKU"

sumpah ,nangis kowt time tu
siap farah gaduh lagi dengan dia

"IM SORRY,PAK CIK :')"

tp sekarang farah lega la,sebab da baik dah
HEHE, KEDEBUSHHHH!!
mcm2 gelaran farah panggil dekat dia

PAK CIK, ATOK, KERIMPING, KEDING -.-

he soo cute,HAHA
btw,farah berharap sangat dia boleh accept me once more time



sebab farah tak pernah jumpa boy macam dia

CARING + KIND + RESPONSIBLE + RESPECT ME (:

Labels: