Farah Hanie Fadzil.
I never wanna act my age. what's my age again?
X X X
{ older posts / newer posts }

05 February 2012
1:15 AM





Heyyyy!!
Ermmm, taktau nak tulis apa lagi : /
oww, before aku terlupa
SALAM MAULIDUR RASUL :)

Kemarin 4/01/2012
Supposely aku kena pi kerja
tapi disebabkan tokey tu buat bagi aku hangin pagi pagi
soo aku pun berenti tanpa notis,HAHA
padan muka hiang !
Tapi mak aku pulak suruh aku kerja dengan diaa --'
takpa, demi mencapai impian aku untuk memliki Blackberry
aku terima seadanya., HEHE

Kemarin aku pi date lagi :D
aku keluar sebab aku bosan dok rumah
pi pukul 10 pagi, tokey kedai pun tak bangun lagi
pastu dok sembang depan supermarket terbesar kat Kangar laa
TS merangkap The Store --'
MAAAM nak berekfest kat Pizza Hut
Pukul 10.30 kami jalan pi Pizza Hut
berpeluh laa aku ni haa, dah la jauh , fuhh !

sampai sampai sana, kat pintu Pizza Hut tulis buka pukul 11 pagi
haa, awuat tak canggak kat situ.
masuk pi kedai Ting Ting la, Guardian laa
5 minit Pizza Hut buka, baru kami masuk
aku ingat kami paling awal, rupanya ada lg awal dari kami
Order punya order, MAAAM pulun tak sangga
meja dah la kecik, dia order serupa ada 4 kepala nak makan --'
Tapi habis juga, tinggal sikit sikit jaa :D

Lepas habis makan, kami pun jalan jalan laa pi TS balik
Pi lepak tempat boling
jumpa la adik shamin dengan zirah
depa pun nak date jugaakk xD
Pastu ada laa berkelai sikit dengan MAAAM
besaa laa, mana sah tak gaduh sehari, ni baru suwett,HAHA




Pastu dok hantar mesej jiwang kat aku
saya pi beli ayaq ja pun sayang :3 HAHA
Dah baik apa semua, bosan dok kat boling
pi KFC pulak, makan lagii --'
Mau badan tak naik,hehew
dok kenyih sana kenyih sini
MAAAM pun dah tak larat, aku pun dah lembik kaki haa
aku call la kakak aku suruh mai amik
MAAAM teman la aku sampai kakak aku mai
shoo, tunggu punya tunggu dia pun mai amik
oww, sebelum tu MAAAM ajak pi beli baju
syok dia dapat baju baruu :( HAHA




Thanks awak teman saya dari pagi sampai petang :')
Saya tahu awak letih kan?
Sorry naa, saya nak spent time dengan awak ja.
I just wanna say, I LOVE YOU AND I NEED YOU :)

Labels: , ,