Farah Hanie Fadzil.
I never wanna act my age. what's my age again?
X X X
{ older posts / newer posts }

10 December 2013
8:50 AM


Hellloooooooooooooo! pfttt lama gila tak update blog. Well, aku tadak mood nak update blog dalam BI. Dah habis dah mission aku untuk upgrade BI aku  lol 

Now dah bulan 12, 11/12/2013. What a nice date right? And aku pun dah cuti sekolah. 12 tahun aku stuck dengan peraturan sekolah and now I'm freeeeeeeeeee! Penat kau tahu dengan belajar and mengadap buku ni. So sekarang masa aku mengadap tv and lappy sebelum aku mengadap muka husband. Just kidding. 

Life is getting better right now, I guess. Never mind, dah malas aku nak ambil tahu pasal orang lain selain diri sendiri. So I'm gonna live my life to the fullest. So, bye.