Farah Hanie Fadzil.
I never wanna act my age. what's my age again?
X X X
{ older posts / newer posts }

10 March 2011
12:00 AM

Hello peeps and stalkers
owh, also Haters (:

lega rasanya bila exam awal tahun dah habis -,-

*baru awal tahun, bukan SPM lagi =.=

selepas kejang otak pikir pasal exam Chemistry td
finally,berakhir la juga deritaku :')
terharu doh !

okay2, back to the main point
anda paham tak dengan tajuk di atas?



YES ! WELL DONE (:


confess? agak2 sapa ea?
for sure bukan orang yang farah suka selama ni la
my schoolmate
god ! seriesly tak caya langsung bila my fren
Fasihah ( second wife ^^ )
panggil farah dengan muka series gila

Fasihah : ni,kami nak habaq sumting kt ampa
Farah : pedia? cuak da ni
Fasihah : ada budak dok minat kat ampa, lelaki, eh2,komfem2 la laki takkan pompuan kowt
Farah : hah? sapa? kami kenai ka?
Fasihah : kenai sgt, dak form5 gak,kelas atas *kena secret (:
Farah : owh,okay (:
Fasihah : japg kita sambung lain

kami pun berenti la bincang pasal tu sebab cikgu da masuk,nak start exam suda
lepas habis jawab, farah hantar nota kecik bagi kat fasihah
tanya dia,betui ka budak yang farah dok syak tu?
skali memang betui
pi dah !
orang cakap, kalau kita tak suka kat sumone tu
bila lalu depan dia pun memang takda feeling langsung la kan ;)

pastu farah pun story la kat suami farah yang useless tu :p
SYED AMRI (pendengar setia)
dia gelak tak sangga !
then,dia ajak farah suruh lalu depan kelas budak laki tu
farah pun pergi la, jalan terkedek2 dengan Amri
Amri cakap dak laki tu tengok tak lepas langsung !
HAHAHA,sumpa lawak !

tapi farah tak nak la jatuhkan pride dia
just behave mcm biasa bila depan dia
and farah suruh Fasihah bgtow kt dia
yang farah dah ada orang yg farah suka
only me and Mr.D je tahu (:


to Mr.D (:






note for u boy : thank you for loving me but sorry i cant accept u because i already fall in love with someone else fullstop

Labels: