Farah Hanie Fadzil.
I never wanna act my age. what's my age again?
X X X
{ older posts / newer posts }

12 March 2011
11:03 PM

hello peeps, stalkers, haters (:

farah baru balik dari camping tengahari ni

KURSUS KEPIMPINAN PENGAKAP (:

best auww,gabung dengan budak2 sekolah rendah ni best
minta makanan semua bagi
terlampau pemurah ;)

*tak sangka benda pa pula ni?

sampai2 kat Sekolah Kebangsaan Guar Nangka
terjumpa la segorombolan budak2 dari
Sekolah Menengah Kebangsaan Putra
dok mengusha, tengok2 ternampak la
junior yang join sekali masa camping kat Thailand last year
pergi la sembang2 dengan diorang
memang tak perasaan langsung kehadiran seorang insan yang bernama Aeman ni
then,malam tu kiteorg kena bahagi group
farah, syafiqah, aeman, hanim, ghah, dayah, farhan, lokman, wan, hafiz, atirah
memang tak perasan lagi time tu si Aeman ni
duduk sebelah dia un tak perasan

petang tu,lepas abang2 fasi bagi tugasan
kiteorg bincang la
Amira dan Wawa pula mai cakap kat Farah

Amira : kak farah, kak jadi kak angkat kami boleh?
Wawa : hah, sama dengan kami ! boleh ka?
Farah : nah ! suma nak, HAHA, boleh saja ^^

then,malam sabtu tu ada persembahan kebudayaan
as usual la kan, kalau pergi mana2 camping mesti ada acara ni
Aeman ni kena berlakon watak pengatin lelaki
sebab dia sorang ja yang nampak segak, tinggi,putih :p
tapi, last minutes tarik diri tak nak berlakon
atas sebab2 yang dia tak suka
then, bagitau kat abang fasi, abang fasi tolong pujuk
nak juga akhirnya
dia dok bagitau kat farah yang dia tak nak berlakon juga
susah juga nak pujuk budak ni, owh lupa,dia baru form2 (:
lepas berlakon, kiteorg ada main games sikit
time tu la,farah amik kesempatan
tanya kat syafiqah,
Aeman ni ada kakak angkat da ka?
syafiqah cakap dia tak berminat kakak2 angkat ni
then, terus senyap -,-

malam tu juga, dalam pukul 1 la,
kiteorg jaga lagi, tak rasa mengantuk langsung
then,syafiqah bgtau

syafiqah : kak farah, aeman nak mpa jd kak angkat dia
farah : hah? td cakap dia tak berminat
syafiqah : dia kata kak lain dr yang lain
farah : -,- nampak benor menipunya,HAHA
syafiqah : esok dia kata nak jumpa kak sebelum kita semua balik
farah : okay ^^

sampai la esok,maksudnya hari ni la kan
lepas habis majlis penutupan
dok tunggu la,awat tak datang2 lagi budak ni pun
pastu junior farah, Atiqah datang

Atikah : kak farah , Aeman tanya nak tak?
Farah : nak apa? *muka blur
Atikah : jadi kak angkat dia la
Farah : la,suruh dia mai cakap sndri la,pemalu sgt aih

tak sempat Atikah nak bagitau, van sekolah diorang da sampai
okay, harapan memang tak da dah dok pikir time tu
then, Atikah bagi nombor dia kat Farah, suruh mecej Aeman

balik2 rumah, terus mcj, tanya

Farah : amboi dia, kowt nak bagitau sendri, dok suruh org tolong bagitau ja
Aeman : bley ka?
Farah : bole2 (:

then, terus la mcj2 yang merapu-rapu dgn dia
dah la jenis mcj pendek2 -,-
takpa,sabar je la
yang penting, dia suka jnis tu
kita mana boleh ubah dia (:

for sure
I LAP U LA ADIK2 (:







Labels: