Farah Hanie Fadzil.
I never wanna act my age. what's my age again?
X X X
{ older posts / newer posts }

28 April 2011
4:31 AM

hello peeps, stalkers and beloved haters [:

hari ni kami pi
SEKOLAH MENENGAH KUALA PERLIS owww
ampa tak boleh pi :p

pi sekolah tu pun sebab ada ceramah motivasi
pasal ICT [:
quite interesting la :D

sampai2 ja kt dewan tu
teruih cangak ( jenguk) kepala kt area boys
:D kami cari MR. D (!)
tak dan seminit, dah jumpa
dah suka, memang laju la jumpa :p
sebab dia pun ada bagitau dia kena pi juga
ada JODOH ni, HAHA

then, lepas habis ceramah, keluar la terkedek-kedek pi tandas
pastu lepak kat luar jap
then, dia pun lalu :D
ada JODOH lagi ni :P

seriously, aku pun tak tahu kenapa tetiba aku jadi blushing nak tegur dia? -.-


dengan pakai uniform sekolah, comfirm la dia tak cam aku
time dia lalu, alia bagitau,

dia tengok sini (!)
dia nak tegur ampa la, cepat tengok (!)

terpusing la badan, and angkat tangan kat dia -,-
*macam laki dok tegur laki -,- pfttt

then, Alia dengan Shahira ajak pergi tepi dewan
tengok2 , dia pun ado kt situ
dupdapdupdap jantung :D

ALIA :farah, he looking at you la, cepat tengok (!)
FARAH : uish, bukan la, dia tengok benda lain
SHAHIRA : la, orang cakap dia tak caya, serious dia tengok
FARAH : takmau la tegur, malu -,-

see (!) blushing again -,- pfttt
lama mana dok kat tepi dewan tu, sedikit pun tak tegur dia
after that, kitaorg dapat makanan (!)
I LIKE FOOD XD


time nak balik, van bas pun coming
dok cari dia dalam ramai2 tu, takdo pun
rasa menyesal mula mendatangi diriku ini
*cheewaaah :P
AKU, ALIA, FIFIE DENGAN DIN
balik dengan cikgu, so lambat la sikit
yang lain2 dah balik dulu
so, aku pun ajak la Alia gi kantin dulu
dok nyut-nyut jalan (ayat cikgu Suhaizan yg bermaksud lambat)
tengok2 dia dok makan kat kantin -,-
hatiku mula melonjak kegirangan ;P

pi beli air , makan2
tuptup, mai dari belakang

MR. D : woii (!)
FARAH : woii (!) nak balik dah ka?
MR. D : yup2, tapi takpa, kawan aku ada lagi
FARAH : oww :D

then dia tarik kerusi kantin tu and duduk depan aku :D

MR. D : awat yang tak tegur aku?
FARAH : hah? HAHA, sumpah aku malu, taktaw pasaipa
MR. D : -,-

teehhee~ berakhir la cerita apabila kawan dia kata nak balik dah
potong mood sungguh -,-

THE END CERITA MERAPU AKU :D



Labels: , ,