Farah Hanie Fadzil.
I never wanna act my age. what's my age again?
X X X
{ older posts / newer posts }

17 July 2011
2:15 AM


hello peeps, stalkers and haters :]


pi tengok dah cerita ni? 

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 2

sumpah style cerita ni haa
dengan ramai orang mati dalam cerita ni -,-
yang aku paling tak boleh tahan
aku nampak muka Voldermort semakin kacak :D


kacak kan? HAHA

pi tengok kat Jitra Mall dengan adik aku
Edrie & Felia memang annoying -,-
yang Edrie cara dia, tanya banyak sungguh

AWAT HIDUNG VOLDERMORT JADI MACAM TU?
AWAT DIA MATI?
AWAT MUKA HARRY BERDARAH?

Felia pulak, ada chinese tu keluar nak pi toilet pun dia boleh tanya aku

CINA TU NAK PI MANA? CERITA NI BUKAN HABIS LAGI

cemuih aku nak jawab pun -,-

dengan ada kakak-kakak kat belakang aku yang perasan tahu semua, pfttt

HAA, AKU TOW ! TONGKAT TU LA ORANG PANGGIL THE HIGHEST ONE

kakak, for your information, tongkat tu namanya bukan THE HIGHEST ONE, tongkat tu namanya 
THE OLDER WAND -,-

tapi biar kat dia la, maybe dia nak juga jadi orang yang tahu semua pasal HARRY POTTER :)

btw, rasa tak sia-sia spent duit sebab nak tengok Harry Potter
berbaloi-baloi seyhh :D
aku syorkan, sapa yang tak tengok lagi, pi la lekaih2 tengok

yang tu ja aku nak cerita ,hee

KBAI :D


Labels: ,