Farah Hanie Fadzil.
I never wanna act my age. what's my age again?
X X X
{ older posts / newer posts }

06 August 2011
2:15 AM

hello peeps, stalkers and haters :)
228848_2158950767699_1064423309_2550879_5446640_n_large


sejak puasa ni aku mana ada buat entry lagi ,hee
nak buat macam mana, balik sekolah ja fly atas katil macam zombie yang galah tu -,-
tapa, tutup cerita pasal aku tidur :D

petang kemarin, aku pergi KFC , beli untuk buka puasa
aku masuk-masuk ja, perhh !
paham-paham la bau dia macam mana
nafsu aku nak makan naik teruih -,-
dengan ada chinese dok makan ayam, cheesy wedges
oh, puhlease stop it !

kan aku dah terliur .
dengan burger bagai

5980082037_29f1975dcc_o_large

mau ikut nafsu aku, aku buka makan dah kat KFC tu,muahhaa
tapi yang aku paling heran sekali
kakak-kakak yang cantik dan abang-abang yang kacak tu 
macam mana depa boleh tahan?
dari pagi hingga petang dok bau ayam ja
tergoda juga aku lama-lama -,-

sebab tu aku takmau kerja kat kedai yang jual food
mana tahan -,-

hee, tak ada apa dah nak cerita


4931051049_a1a3d7737c_z_large

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK :)



elakkan la mengutuk orang, bergossip bulan puasa ni
walaupun aku dok buat juga, tapi aku nak berhenti :D

KBAI :)







Labels: , ,