Farah Hanie Fadzil.
I never wanna act my age. what's my age again?
X X X
{ older posts / newer posts }

05 May 2012
10:22 AM

Tumblr_m3b34ln0h91qghgizo1_500_large

Finally we end up to clash. Maybe you will said that I will find someone better than him. Trust me, I will take 1 years or more to forget him. We have been together for 8 months. I just hope that our relationship will last till forever. But we only planed, Allah will decide. Maybe we not mean to be together. Your promises still fresh in my mind. Every night he will accompany me until I get sleep. But starting from now on, I have to sleep alone.

I don't have any teardrops to cry right now. I don't know to who I could confess all my sadness. Thanks shahira for be by my side. And a note for him :

Saya harap awak tak fikir saya tulis semua ni sebab nak tarik simpati awak ka apa. Tapi saya dah tadak tempat nak cerita dah. Sebelum ni awak jadi tempat saya nangis, gelak and semuanya. Saya try contact awak sebab saya tanak kita gaduh. Tapi you have made your decision. Takpa, saya faham. Just take care of yourself. Ingat la apa yang saya tak bagi awak buat dulu semua untuk kebaikan awak. Tapi saya nak awak tahu, walaupun saya clash dengan awak, saya tetap sayang awak. Awak orang pertama yang saya couple. Halalkan la makan minum saya yang awak belanja saya selama ni. Hadiah yang awak bagi kat saya, kalau boleh saya nak simpan. Saya tak pernah rasa kecewa sampai macam ni , tapi takpa. Dah tadak jodoh nak buat macam mana. Be a good son, Amirul. I love you.