Farah Hanie Fadzil.
I never wanna act my age. what's my age again?
X X X
{ older posts / newer posts }

08 December 2011
9:48 PM

390751_313810411966792_219863554694812_1510537_865687617_n_large_large



hello Paris :3
(post ni bersifat gedik, tanak baca takpa :P)
I rase letih sangat hari ni, banyak kerja, hm
nvm, I dapat tag yang sama but dari orang lain
owwsemm kan? *jerit gedik

Actually I got new friend
Iskandar Azami
dia ni mereng macam aku la juga,HAHA
start kenal lepas dia comment kt status aku kt FB
yg Ombak Rindu bosan
dia ada opinion yang sama dengan aku,HAHA

okay, straight to the tag !


Rules and Regulations :
-You must post these rules in your entry .
-Each person must post about themselves in their journal .
-Answer the questions that tagger has set for you in their post and
create 11 new questions for the people you have tagged to answer .
-You must choose 11 people to tag and link them in your post .
-Go to their page to tell them that you have tagged HIM / HER .
-No tag back allowed !
-No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" you legitimately ( a.k.a REALLY with all HONESTLY ) have tagged 11 people


11 things about mee :

| suka McD | Love Paris soo muchh | pakai shortpant kt rumah | makan dulu baru berus gigi | bangun lewat | nanak blackberry | nak kawin dengan MAAAM | suka dengar lagu tema Ratatouille | Lunatic | suka ronda merata | aku benci orang jenis lupa kawan |

11 questions from Iskandar :


1) Korang suka bau kentut sendiri tak ? kenapa ?
- tak, taktau,HAHAHA

2) Sambil berak suka tak tengok bawah ? kenapa ? HAHA
- dokk ! taktauuuu !

 
3) Perkara apa yang paling korang tak suka ?
- penipu, f**ck orang lupa kawan :P

 
4) Korang nak tak kalau Rosmah nak bagi rambut beliau ? kenapa ?
- naknakk ! sebab nampak owwsemm ! saya nak rambut yang statik macam tuu -,-

 
5) Kalau Mr.Os nak buat korang bini kedua , korang nak tak ? nyatakan 3 sebab .
- nanakkk !
| gigi dia omeyy | sama tinggi dengan aku rasanya | boleh amik harta diaa |

 
6) Apa perasaan korang kalau Justin melamar korang ? And apa korang akan suruh beliau buat lepas dia melamar korang ?
- err, lompat terkinja-kinja, pastu minta kebenaran kat dia nak pegang rambut cendawan dia,HAHA


 
7) Makanan apa yang korang tak suka ? kenapa ? jelaskan 2sebab .
- sayar .__.  | tak sedap | 
-air gas        | nanti aku gastrik |

 
8) nak tak korang couple dengan Najib ? kenapa ?
- nakk ! sebab dia hensemm, rambut omeyy, kulit putihh


9) Apa cadangan korang untuk rambut Najib kelihatan lebih bergaya ? nyatakan 5 cara .
- buat cacak
- buh gel rambut
- belah tengah
- sikat ke belakang pun boleh
- taktau dahhh T__T

 
10) Apa pendapat korang kalau Nik Abdul Aziz tu ganti Aaron Aziz jadi model pencuci muka ?
- omaiguccii -,-

 
11) Kalau korang jadi PM , apa korang nak buat ?
- sapa nak pi Paris, boleh pi dengan percuma,HAHA
 
 
*soalan takleyblah,HAHA
 
tag :
 
jaz
 
mizz nina
 
hanisah
 
 
 
dah, tak laratt ;P
 
KBAIII :3

Labels: ,